Bedrijfsruimte in of rondom het UMCG

“Het blijft niet bij vestigen: het gaat ook om verbinden”
De afdeling Real Estate beheert, ontwikkelt en verhuurt bedrijfspanden en bedrijfsruimtes aan onderzoekers en (startende) ondernemers die een relatie hebben met zorg en life sciences of die gerelateerd zijn aan of hun oorsprong vinden in het UMCG.

Het aanbod bestaat uit bedrijfspanden of -ruimtes met diverse faciliteiten, waaronder een vergaderruimte, laboratorium, cleanroom, parkeergelegenheid en een receptiefunctie.

Ook biedt Real Estate incubators, zoals het Biotech Center en het Meditech Center. Hierin heeft zich een aantal life-sciences-organisaties en -bedrijven gevestigd. Gedeelde huisvesting in de directe omgeving van het UMCG biedt de huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van wederzijdse kennis en ervaring en om nieuwe netwerken op te starten.

“Huisvesting op maat”

“Huisvesting op maat”

“De afdeling levert goede voorzieningen, faciliteert op maat en denkt mee over inrichting, gebruik en groeimogelijkheden van bedrijfsruimtes”, zegt Jan Korte, manager Real Estate. Een flexibele en oplossingsgerichte werkwijze, met kennis van de mogelijkheden binnen en rond het UMCG, zorgt voor huisvesting op maat.

De afdeling Real Estate is uiteraard gericht op de wensen van een huurder. Een voorbeeld van een innovatieve ontwikkeling binnen Real Estate is het Research & Development (R&D) hotel, gevestigd in het Center for Innovation. Organisaties, ondernemers en onderzoekers kunnen in het R&D hotel op basis van flexibiliteit werk- en/of onderzoeksruimte huren.

De medewerkers van Real Estate informeren potentiële klanten graag verder over alle mogelijkheden.
Zie hiervoor de pagina “Contact”.