Samen werken aan de ontwikkeling
van innovaties

“Verbinden is het begin, succesvolle samenwerking het doel”
De afdeling Business Development komt graag in contact met startende ondernemers en onderzoekers met innovatieve ideeën op het gebied van life sciences en zorg. Aan de hand van een ID-scan beoordelen we in een oriënterend gesprek het idee:
• Is het voldoende innovatief?
• Heeft het marktpotentie?
• Heeft het terugverdienmogelijkheden?

Samen inventariseren we op welke onderdelen er behoefte aan ondersteuning is. Dit kan betrekking hebben op het nader vormgeven en uitwerken van het idee of het ondersteunen bij het opzetten van het ondernemingsplan (Business Case). Daarnaast kan Business Development behulpzaam zijn bij het onderzoeken van financieringsmogelijkheden en de (juridische) inrichting of opstart van een onderneming.

Ontwikkelen en inspireren

Ontwikkelen en inspireren

“Business Development begeleidt ondernemers en onderzoekers bij de ontwikkeling van een innovatie”, zegt Diete de Boer, manager Business Development. “Tijdens dit proces kunnen wij contacten tot stand brengen met organisaties, ondernemers en onderzoekers uit ons netwerk, die interessant en inspirerend zijn voor het project. Wij denken graag mee,
nemen zaken uit handen, zodat ondernemers en onderzoekers zich kunnen richten op het ontwikkelen en uitbouwen van hun idee.”

De medewerkers van Business Development informeren u graag verder over alle mogelijkheden.
Zie hiervoor de pagina “Contact”.